Kausituotteet

Messukausi, kesälahjat, joululahjat ja vaalimainonta - nämä kaikki sisältyvät tähän kategoriaan! Olemme valinneet aiheeseen sopivia tuotteita runsaasta valikoimastamme helpottamaan lahjojenne etsintää.

Taulukko  Lista 

/ sivu
Aseta laskeva suunta

Tuotteet 1 - 20 / 436

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Liimattava parkkikiekko iso Hellapoliisi 110 x 150 mm edestä

  Parkkikiekko OMALLA VÄRILLÄ! Pehmeä, liimattava 4-väripainatuksella 1805

  0,61 €

  PARKKIKIEKOT OMALLA VÄRILLÄ, VAIKKA PINKKINÄ!  Käyttäessään kiekkoa asiakkaanne näkee joka kerta mainoksenne: Parkkikiekon molemmin puolin 4-väripainatus logostanne/kuvastanne (voi olla valokuvakin). Liimattava parkkikiekko voidaan kiinnittää ikkunaan poistamalla suojakalvo.PARKKIKIEKKOJA ON VALIKOIMASSAMME KOLMEA KOKOA: 55 x 85 mm , 80 x 100 mm ja 110 x 150 mm.Toimitusaika noin 3 vkoa hyväksytystä vedoksesta. Pikatuotantolisällä + 10 % saatavana 2 viikossa.

  Lue lisää...
 2. Näytönpuhdistaja itsekiinnittyvä lisähintaan omalla taustapahvilla

  Itsekiinnittyvä näytönpuhdistaja puhelimelle 721

  0,52 €

  Näytönpuhdistaja kulkee näppärästi laitteen mukana - kuin luonto-ohjelmien puhdistajakalat! Tuotteen arvoa lisäämään voitte tilata oman 0/4 tai 4/4 värisen taustapahvin (47 x 75 mm).  Vakiona on taustapahvin toisella puolella käyttöohje, mikäli omaa tekstiä ei tilata. Näytönpuhdistajan kokovaihtoehdot: 25 x 25 mm, 30 x 30 mm ja 35 x 35 mm sekä 30 pyöreä. Mikrokuituliinalla voidaan puhdistaa myös kamera, läppäri, MP3-laitteet yms. Joustava ja pehmeä materiaali ei naarmuta tai tahraa. Puhdistuspinta on laadukasta mikrokuitukangasta. Taustapuolen geelipinta kestää käyttöä ja pesua. Kiinnittyy yhä uudelleen esim. puhelimen takakanteen. 4-väripainatuksellinen (vaikka valokuva) mikrokuituinen kännykänpuhdistaja, joka kiinnittyy aina uudelleen kännykkään.Toimitusaika on max 3 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 3. Siemenpussi digipainettu, Allergialiitolle tehty

  Siemenpussi 4-värisenä digipainatuksena kiiltävälle paperille 110276

  0,20 €

   Tavoita tuhansia pienellä rahalla: Laadukas siemenpussi omalla painatuksellanne!  Esimerkkejä kukan siemenistä: kesäkukkasekoitus, auringonkukka, lemmikki, punainen unikko, palava rakkaus, valkoinen päivänkakkara, ruiskaunokki, keähkukka jne.  Yrtit: krassi, basilika, persilja, tinjami, tilli ja ruohosipuli. Vihannekset: salaatti, rucola mix, retiisi, makea chili, chili, sipuli, mansikka ja tomaatti. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa.  Pussien koot: 55 x 55 mm, 55 x 75 mm tai 60 x 80 mm (sama hinta), 65 x 95 mm, 82 x 110 mm ja 101 x 150 mm (tämä sopii postikorttina postitettavaksi). Minimierä 500 kpl. Kysy tarjousta erikoismuodoista - siemenpussi pullon kaulaan, kaksiosainen kortti, narullinen siemenlappu, lahjarasia jne. Tehdas varaa toimitukselle +-10 % toimituserän tuotantoteknisistä syistä. Toimitusaika 3 -4 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 4. A6-koko, painatusmalli asiakkaalle siemenmatto

  Siemenmatto A6-koko - paperin sisäosa täynnä siemeniä! 110275

  0,72 €

   Uusi, innovatiivinen tuote: Mainoksenne + siemenet + kasvualusta samassa! Siemenmaton koko: 148 x 105 mm. Muiden siemenmattojen koot: A4 (210 x 297 mm), A5 (210 x 148 mm) ja omalla muodolla.  USEITA KUKKIEN/YRTTIEN JA VIHANNESTEN SIEMENIÄ VALITTAVISSA. Katso kuvan alta kohdasta Lisätietoja tuotteesta siemenvaihtoehtoja. TOIMITUS JOPA 2 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa 1 viikon toimitusta pikarahtilisällä!  Kahden paperin välissä siemeniä - Aseta paperi mullan päälle, lisää multaa paperin päälle kerros ja kastele sen jälkeen säännöllisesti. Esimerkkejä siemenistä: perhosia keräävät kukat -sekoitus, auringonkukkasekoitus, kesäkukkasekoitus, siniset kesäkukat -sekoitus, yrttisekoitus (basilika, persilja, tilli ja ruohosipuli), punaiset ja pinkit kesäkukat sekoitus, leikkokukkasekoitus, kalliokasvisekoitus, lemmikki, basilika ja auringonkukka. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa. Lisähinta siemenmatoille, joiden pohjaväri on painettu värillisenä.Kysy tarjousta oman muodon ja erikoismuotojen siemenmatosta. Erikoismuotoja: siemenmatto blisterissä, siemenmatto 2-osaisen korttina ja siemenmatto kortin päällä. Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä! TOIMITUS 3 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa toimitusta pikarahtilisällä!

   

  Lue lisää...
 5. Toteutusmalli koivunlehdistä tehdystä löylypussikortista

  Koivunlehdistä löylypussikortti 115 x 150 mm kirjeenä postitettava 100138

  1,46 €

  KESÄÄ ODOTELLESSA...Koivuntuoksua saunaan! Koivunlehtirouhetta suodatinpussissa vain likoamaan löylyveteen, ja hetken kuluttua kesäinen saunatunnelma valtaa löylyhuoneen. Pussia voidaan käyttää laihialaiseen tapaan useaan kertaan: käytön jälkeen valuta vesi pois pussista ja kuivata. Seuraavalla saunakerralla taas laita pussi löylyveteen likoamaan. Koko 115 x 150 mm (postikorttikoko). Painatus tehdään 4-värinä päällipussin molemmille puolille.  Graafikkomme tekee teille veloituksetta vedosehdotuksen aineistostanne.Toimitusaika 2 viikkoa!

  Lue lisää...
 6. Musta satulasuoja 1-väripainatuksella

  Satulasuoja logolla 1510

  1,26 €

  Satulasuoja - ja mainoksenne näkyy liikenteessä ja toimistojen/koulujen pihoissa. Värivaihtoehdot: valkoinen, vihreä, tummansininen, pinkki, keltainen, oranssi, punainen tai musta. Voitte tilata myös värisekoituksen! Satulasuoja on polyesteria ja sen koko on 26 x 21 cm. Vettähylkivä tuote, materiaali polyester 190T, PU. Painoala on 70 x 70 mm. Toimitusaika 3 viikkoa vedoksesta, tarvittaessa nopeamminkin.

  Lue lisää...
 7. Toteutus monivärinä A4-koossa, leikkaamaton siemenmatto, siemenpussi

  Siemenmatto A4-koko - paperin sisäosa täynnä siemeniä! 110273

  0,86 €

   Uusi, innovatiivinen tuote: Mainoksenne + siemenet + kasvualusta samassa! Siemenmaton koko: A4 (210 x 297 mm). Muut siemenmattojen koot:  A5(210 x 148 mm) , A6 (148 x 105 mm) ja omalla muodolla.  USEITA KUKKIEN/YRTTIEN JA VIHANNESTEN KASVEJA VALITTAVISSA. Katso tuotekuvan alta Lisätietoja tuotteesta -kohtasta siemenvaihtoehtoja.TOIMITUS JOPA ALLE 2 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa 1 viikon toimitusta pikarahtilisällä!  Kysy tarjousta oman muodon tai erikoismuotojen siemenmatosta. Erikoismuotoja: siemenpussi 2-osaisena korttina, siemenmatto blisterissä ja siemenmatto kortin päällä. Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä!  Esimerkkejä siemenistä: perhosia keräävät kukat -sekoitus, auringonkukkasekoitus, kesäkukkasekoitus, siniset kesäkukat -sekoitus, yrttisekoitus (persilja, basilika, tilli ja ruohosipuli), punaiset ja pinkit kesäkukat sekoitus, leikkokukkasekoitus, kalliokasvisekoitus, lemmikki, basilika ja auringonkukka. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa.  Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä!

  Lue lisää...
 8. Neliösuklaa 12 kpl lahjarasiassa Joulusuklaa

  Herkullinen neliösuklaa digipainetussa kääreessä ja lahjarasiassa ( 9 kpl tai 12 kpl) 110357

  1,92 €

  Belgialainen premium NELIÖSUKLAA lahjarasioissa neliväripainatuksellanne. Rasiavaihtoehdot: 9 kpl (45 g suklaata) ja 12 kpl (60 g suklaata). Suklaaneliöistä neljässä voi olla eri painatus! Moniväripainatus myös rasiaan sisältyy hintaan. Rasiaan tulee oma painatus ja suklaapaloihin voi valita neljä erilaista painatusta. Painatus 4-värinä digipainatuksena. Rasian koko: 9 kpl rasia: 165 x 165 x 18 mm ja 12 kpl rasia:  210 x 170 x 18 mm. Suklaaneliön paino 5 g. Maut: maitosuklaa, tumma suklaa tai valkoinen suklaa. Folion värivaihtoehdot: hopea, kulta, sininen, punainen tai musta. Toimitusaika on n. 4 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

  Lue lisää...
 9. Polyester-ostoskassi pitkäsankainen, 38 x 42 cm valkoinen, painatusmalli

  Valkoinen ostoskassi pitkäsankainen polyesteria, koko 38 x 42 cm 110757

  1,39 €

  Tähän ostoskassiin saatte tyylikkään, värejä hyvin toistavan painojäljen!  - Väri ei imeydy kankaan sisään, joten väri toistuu puhtaana kankaan pinnassa. Anna ekologinen lahja: mikro-polyester -kassin käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin kuitukangaskasseilla. Kangas on kevyt, sen ollessa kuitenkin 120 g/m2, eikä se rypisty helposti. Kassi kulkee pitkäsankaisena miellyttävästi olalla. Hinta sisältää painatuksen toisella puolella. Painoala: 30 x 30 cm.  Toimitusaika on n. 4 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. Saatavana painatus vaikka valokuvasta 4-värirasteripainatuksella cmyk -väreissä. - Kysy tarjousta kuvanne painatuksesta!

  Lue lisää...
 10. Pehmeä, kokootaitettava istuinalusta 19 x 14 x 3,2 cm tyylikkäässä säilytyspussissa, ISTUINALUSTA AVATTUNA

  Pehmeä, kokoontaitettava istuinalusta säilytyspussissa 110755

  3,40 €

  Pehmoinen istuinalusta ihanilla väreillä: oranssi, lime, sininen, musta ja punainen. Tuote mainostaa tehokkaasti yritystänne asiakkaan metsäretkellä, ulkoilmakonsertissa tai stadionilla. Istuinalusta kulkee taitettuna näppärästi omassa, narullisessa säilytyspussissaan vaikka repussa kiinni. Istuinalustan koko: 19 x 14 x 3,2 cm. Toimitus 3 viikossa vedoksesta.

  Lue lisää...
 11. Metsämaisema

  PALOPEITE VALOKUVALLA 110752

  14,00 €

  Keinonahkainen palopeite, jonka kotelossa ovat upeat valokuvapainatukset. Valitse oma kuviosi ja tilaa! Peite täyttää EN standardin 1869:1997. Palopeitteen koko on 120 x 180 cm.  TARJOUS ON VOIMASSA VAIN TÄNÄÄN 15.12.17. TILAA NYT - TOIMITUS VIIKOLLA 51! Tarjoustuotteisiin ei kuulu oman logon painatusta. 

  Lue lisää...
 12. Polyester-ostoskassi lyhytsankainen, 38 x 42 cm painatusmalli sininen

  Ostoskassi lyhytsankainen polyesteria, koko 38 x 42 cm 110756

  1,31 €

  Tähän ostoskassiin saatte tyylikkään, värejä hyvin toistavan painojäljen!  - Väri ei imeydy kankaan sisään, joten väri toistuu puhtaana kankaan pinnassa. Anna ekologinen lahja: mikro-polyesterkassin käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin kuitukangaskasseilla. Kangas on kevyt, sen ollessa kuitenkin 120 g/m2, eikä se rypisty helposti. Kassin värivaihtoehdot: valkoinen, tummansininen ja musta. Hinta sisältää painatuksen toisella puolella. Painoala: 30 x 30 cm. Toimitusaika on n. 4 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. Saatavana painatus vaikka valokuvasta 4-värirasteripainatuksella cmyk -väreissä. - Kysy tarjousta kuvanne painatuksesta!

  Lue lisää...
 13. Kermanvalkoinen poro pehmolelu 10,5 cm, punainen t-paita

  Poro-pehmolelu logollisessa t-paidassa 110749

  4,00 €

  Hauska Poro-pehmolelu luo joulun tunnelmaa!  Poron koko on 10,5 cm ja materiaali on teddykarvaa,  t-paita puuvillaa. Valittavana on ruskea poro valkoisessa t-paidassa  tai kermanvärinen poro punaisessa t-paidassa. Painoala t-paitaan on 30 x 20 cm .  Ihana, pehmoinen poro antaa Iloisen joulumielen saajalleen! Toimitusaika on n. 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

   

  Lue lisää...
 14. Joulukarhu 12 cm ruskea tonttulakilla ja kaulaliinalla

  Teddykarhu lyhytkarvainen punaisessa tonttulakissa ja kaulaliinassa logollanne 110748

  4,00 €

  Suloinen, pehmoinen Teddykarhu tonttulakissa ja kaulaliinalla. Karhun koko on 12 cm ja materiaali on teddykarvaa,  tonttulakki ja kaulaliina fleeceä. Valittavana on ruskea tai kermanvärinen karhu. Painatus tonttulakkiin (20 x 20 mm) tai kaulaliinaan (15 x 20 mm) .  Ihana, pehmoinen joulukarhu antaa Iloisen joulumielen saajalleen! Toimitusaika on n. 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

   

  Lue lisää...
 15. Joulukarhu 15 cm, teddykarhu tonttulakilla ja kaulaliinalla

  Teddykarhu punaisessa tonttulakissa ja kaulaliinassa logollanne 110747

  4,00 €

  Suloinen, pehmoinen Teddykarhu tonttulakissa ja kaulaliinalla. Karhun koko on 15 cm ja materiaali on teddykarvaa,  tonttulakki ja kaulaliina polyesteria. Painatus tonttulakkiin (50 x 15 mm) tai kaulaliinaan (30 x 20 mm) .  Ihana, pehmoinen joulukarhu antaa Iloisen joulumielen saajalleen! Toimitusaika on n. 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

   

  Lue lisää...
 16. Pehmolelu lumiukko 15 cm

  Lumiukko pehmolelu tonttulakilla ja kaulaliinalla logollanne 110746

  5,50 €

  Suloinen, pehmoinen lumiukko toivottaa lahjan saajalle Iloista Joulua! Lumiukon koko on 15 cm ja materiaali on teddykarvaa. Tonttulakki ja kaulaliina ovat fleeceä. Painatus voidaan tehdä tonttulakkiin (30 x 20 mm tai mahaan (30 x 30 mm). Toimitusaika on jopa kahdessa viikossa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

   

  Lue lisää...
 17. Teräksinen, kaksiseinäinen Sagaform juomapullo 5 dl ruostumatonta terästä, väri musta

  Teräksinen, kaksiseinäinen Sagaform juomapullo 5 dl ruostumatonta terästä 110738

  21,50 €

  Sagaformin versio juomapullosta on todella tyylikäs! Edistyksellinen tyhjiörakenne pitää juoman jääkylmänä jopa 24 tuntia tai lämpimänä jopa 12 tuntia. Vuotamaton korkki, tilavuus 5 dl, halkaisija 7 cm ja korkeus 25,5 cm. Värivaihtoehdot: musta, roosa tai kulta.  Pakattu upeaan lahjapakkaukseen. Taattua Sagaform-laatua. Hinta sisältää logonne laseroinnin. Toimitusaika 1 - 2 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 18. Tarjoilupihdit ruostumatonta terästä, reiítetyt kauhaosat

  Tarjoilupihdit 22,5 cm ruostumatonta terästä lahjapakkauksessa 110736

  19,00 €

  Salaattiottimet/tarjoilupihdit, jotka ovat muotoilultaan erinomaiset! Tarjoilupihdit helpottavat ruoanlaittoa valuttamalla ylimääräisen nesteen pihtien reiítetyltä puolelta pois. Pihtien pituus on 22,5 cm. Anna lahjaksi toimiva tuote! Toimitusaika viikko ilman logomerkkausta. Pakattu upeaan lahjapakkaukseen. Taattua Sagaform-laatua. Kysy erikseen logomerkkauksen hintaa.

  Lue lisää...
 19. Karamellimaustettu pähkinä 40 g digipainetussa lahjapakkauksessa

  Karamellikuorrutetut pähkinät 40 g digipainetussa lahjapakkauksessa 110709

  1,02 €

  Anna herkkuhetki lahjaksi! Karamellikuorrutetut pähkinät antavat energiaa ja hyvän mielen. Lahjapakkauksen koko: 60 x 32 x 128 mm. Painoalaa on koko pakkaus.  Toimitusaika joulun alla 3-5 vkoa hyväksytystä vedoksesta, muuten n. 3 viikkoa.

  Lue lisää...
 20. Suklaalla ja kanelilla kuorrutetut mantelit 40 g digipainetussa lahjalaatikossa

  Suklaalla ja kanelilla kuorrutetut mantelit 40 g digipainetussa lahjapakkauksessa 110710

  1,75 €

  Anna herkkuhetki lahjaksi! Suklaalla ja kanelilla kuorrutetut mantelit antavat energiaa ja hyvän mielen. Lahjapakkauksen koko: 60 x 32 x 128 mm. Painoalaa on koko pakkaus.  Toimitusaika joulun alla 3-5 vkoa hyväksytystä vedoksesta, muuten n. 3 viikkoa.

  Lue lisää...

Tuotteet 1 - 20 / 436

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5