Kausituotteet

Messukausi, kesälahjat, joululahjat ja vaalimainonta - nämä kaikki sisältyvät tähän kategoriaan! Olemme valinneet aiheeseen sopivia tuotteita runsaasta valikoimastamme helpottamaan lahjojenne etsintää.

Taulukko  Lista 

/ sivu
Aseta laskeva suunta

Tuotteet 1 - 20 / 464

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Toteutusmalli koivunlehdistä tehdystä löylypussikortista

  Koivunlehdistä löylypussikortti 115 x 150 mm kirjeenä postitettava 100138

  1,46 €

  KESÄÄ ODOTELLESSA...Koivuntuoksua saunaan! Koivunlehtirouhetta suodatinpussissa vain likoamaan löylyveteen, ja hetken kuluttua kesäinen saunatunnelma valtaa löylyhuoneen. Pussia voidaan käyttää laihialaiseen tapaan useaan kertaan: käytön jälkeen valuta vesi pois pussista ja kuivata. Seuraavalla saunakerralla taas laita pussi löylyveteen likoamaan. Koko 115 x 150 mm (postikorttikoko). Painatus tehdään 4-värinä päällipussin molemmille puolille.  Graafikkomme tekee teille veloituksetta vedosehdotuksen aineistostanne.Toimitusaika 2 viikkoa!

  Lue lisää...
 2. Neliösuklaa 12 kpl lahjarasiassa Joulusuklaa

  Herkullinen neliösuklaa digipainetussa kääreessä ja lahjarasiassa ( 9 kpl tai 12 kpl) 110357

  1,92 €

  Belgialainen premium NELIÖSUKLAA lahjarasioissa neliväripainatuksellanne. Rasiavaihtoehdot: 9 kpl (45 g suklaata) ja 12 kpl (60 g suklaata). Suklaaneliöistä neljässä voi olla eri painatus! Moniväripainatus myös rasiaan sisältyy hintaan. Rasiaan tulee oma painatus ja suklaapaloihin voi valita neljä erilaista painatusta. Painatus 4-värinä digipainatuksena. Rasian koko: 9 kpl rasia: 165 x 165 x 18 mm ja 12 kpl rasia:  210 x 170 x 18 mm. Suklaaneliön paino 5 g. Maut: maitosuklaa, tumma suklaa tai valkoinen suklaa. Folion värivaihtoehdot: hopea, kulta, sininen, punainen tai musta. Toimitusaika on n. 4 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

  Lue lisää...
 3. Sydän-patavahti puuta, avainlipputuote

  Patavahti puuta, avainlipputuote, logonne laseroituna 100811

  2,14 €

  Hauska kotimainen patavahti vaikka messulahjaksi! Hinta sisältää logonne laseroinnin patavahteihin, ei erillistä aloituskulua. Patavahdit ovat lämpökäsiteltyä umpipuuta. Tuotteet ovat minigrip-pussissa 4-kielisine käyttöohjeineen. Patavahdit ovat lämpökäsiteltyä umpipuuta. Tuotteet ovat minigrip-pussissa 4-kielisine käyttöohjeineen. HINTA sisältää myös logonne laseroinnin tuotteen etupuolelle ja laseroinnin aloituskulun.Valikoimassa myös: ilves, kettu, possu tonttulakilla, hiiri, kukko, tipu, lehmä, koira, metso, elefantti, karhu, puurolautanen jne. Voit ilmoittaa haluamasi kuvion ostoskorissa lisätietoja -kenttään. Vedos tuotteesta logollanne lähetetään aina hyväksyttäväksi asiakkaalle ennen tuotannon aloitusta.KYSY TARJOUSTA PATAVAHDISTA OMAN LOGONNE MUODOLLA! Toimitusaika n. 2 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 4. Siemenpussi digipainettu, Allergialiitolle tehty

  Siemenpussi 4-värisenä digipainatuksena kiiltävälle paperille 110276

  0,20 €

   Tavoita tuhansia pienellä rahalla: Laadukas siemenpussi omalla painatuksellanne!  Esimerkkejä kukan siemenistä: kesäkukkasekoitus, auringonkukka, lemmikki, punainen unikko, palava rakkaus, valkoinen päivänkakkara, ruiskaunokki, keähkukka jne.  Yrtit: krassi, basilika, persilja, tinjami, tilli ja ruohosipuli. Vihannekset: salaatti, rucola mix, retiisi, makea chili, chili, sipuli, mansikka ja tomaatti. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa.  Pussien koot: 55 x 55 mm, 55 x 75 mm tai 60 x 80 mm (sama hinta), 65 x 95 mm, 82 x 110 mm ja 101 x 150 mm (tämä sopii postikorttina postitettavaksi). Minimierä 500 kpl. Kysy tarjousta erikoismuodoista - siemenpussi pullon kaulaan, kaksiosainen kortti, narullinen siemenlappu, lahjarasia jne. Tehdas varaa toimitukselle +-10 % toimituserän tuotantoteknisistä syistä. Toimitusaika 3 -4 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 5. A6-koko, painatusmalli asiakkaalle siemenmatto

  Siemenmatto A6-koko - paperin sisäosa täynnä siemeniä! 110275

  0,72 €

   Uusi, innovatiivinen tuote: Mainoksenne + siemenet + kasvualusta samassa! Siemenmaton koko: 148 x 105 mm. Muiden siemenmattojen koot: A4 (210 x 297 mm), A5 (210 x 148 mm) ja omalla muodolla.  USEITA KUKKIEN/YRTTIEN JA VIHANNESTEN SIEMENIÄ VALITTAVISSA. Katso kuvan alta kohdasta Lisätietoja tuotteesta siemenvaihtoehtoja. TOIMITUS JOPA 2 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa 1 viikon toimitusta pikarahtilisällä!  Kahden paperin välissä siemeniä - Aseta paperi mullan päälle, lisää multaa paperin päälle kerros ja kastele sen jälkeen säännöllisesti. Esimerkkejä siemenistä: perhosia keräävät kukat -sekoitus, auringonkukkasekoitus, kesäkukkasekoitus, siniset kesäkukat -sekoitus, yrttisekoitus (basilika, persilja, tilli ja ruohosipuli), punaiset ja pinkit kesäkukat sekoitus, leikkokukkasekoitus, kalliokasvisekoitus, lemmikki, basilika ja auringonkukka. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa. Lisähinta siemenmatoille, joiden pohjaväri on painettu värillisenä.Kysy tarjousta oman muodon ja erikoismuotojen siemenmatosta. Erikoismuotoja: siemenmatto blisterissä, siemenmatto 2-osaisen korttina ja siemenmatto kortin päällä. Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä! TOIMITUS 3 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa toimitusta pikarahtilisällä!

   

  Lue lisää...
 6. Toteutus monivärinä A4-koossa, leikkaamaton siemenmatto, siemenpussi

  Siemenmatto A4-koko - paperin sisäosa täynnä siemeniä! 110273

  0,86 €

   Uusi, innovatiivinen tuote: Mainoksenne + siemenet + kasvualusta samassa! Siemenmaton koko: A4 (210 x 297 mm). Muut siemenmattojen koot:  A5(210 x 148 mm) , A6 (148 x 105 mm) ja omalla muodolla.  USEITA KUKKIEN/YRTTIEN JA VIHANNESTEN KASVEJA VALITTAVISSA. Katso tuotekuvan alta Lisätietoja tuotteesta -kohtasta siemenvaihtoehtoja.TOIMITUS JOPA ALLE 2 VIIKOSSA vedoksesta!  - Kysy nopeampaa 1 viikon toimitusta pikarahtilisällä!  Kysy tarjousta oman muodon tai erikoismuotojen siemenmatosta. Erikoismuotoja: siemenpussi 2-osaisena korttina, siemenmatto blisterissä ja siemenmatto kortin päällä. Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä!  Esimerkkejä siemenistä: perhosia keräävät kukat -sekoitus, auringonkukkasekoitus, kesäkukkasekoitus, siniset kesäkukat -sekoitus, yrttisekoitus (persilja, basilika, tilli ja ruohosipuli), punaiset ja pinkit kesäkukat sekoitus, leikkokukkasekoitus, kalliokasvisekoitus, lemmikki, basilika ja auringonkukka. - Kysy lisää, jos toivomaasi ei ollut listassa.  Siemenmatto on kuin siemenpussi istutusalustalla lisättynä!

  Lue lisää...
 7. Liimattava parkkikiekko iso Hellapoliisi 110 x 150 mm edestä

  Parkkikiekko OMALLA VÄRILLÄ! Pehmeä, liimattava 4-väripainatuksella 1805

  0,61 €

  PARKKIKIEKOT OMALLA VÄRILLÄ, VAIKKA PINKKINÄ!  Käyttäessään kiekkoa asiakkaanne näkee joka kerta mainoksenne: Parkkikiekon molemmin puolin 4-väripainatus logostanne/kuvastanne (voi olla valokuvakin). Liimattava parkkikiekko voidaan kiinnittää ikkunaan poistamalla suojakalvo.PARKKIKIEKKOJA ON VALIKOIMASSAMME KOLMEA KOKOA: 55 x 85 mm , 80 x 100 mm ja 110 x 150 mm.Toimitusaika noin 3 vkoa hyväksytystä vedoksesta. Pikatuotantolisällä + 10 % saatavana 2 viikossa.

  Lue lisää...
 8. Musta satulasuoja 1-väripainatuksella

  Satulasuoja logolla 1510

  1,26 €

  Satulasuoja - ja mainoksenne näkyy liikenteessä ja toimistojen/koulujen pihoissa. Värivaihtoehdot: valkoinen, vihreä, tummansininen, pinkki, keltainen, oranssi, punainen tai musta. Voitte tilata myös värisekoituksen! Satulasuoja on polyesteria ja sen koko on 26 x 21 cm. Vettähylkivä tuote, materiaali polyester 190T, PU. Painoala on 70 x 70 mm. Toimitusaika 3 viikkoa vedoksesta, tarvittaessa nopeamminkin.

  Lue lisää...
 9. Näytönpuhdistaja itsekiinnittyvä lisähintaan omalla taustapahvilla

  Itsekiinnittyvä näytönpuhdistaja puhelimelle 721

  0,52 €

  Näytönpuhdistaja kulkee näppärästi laitteen mukana - kuin luonto-ohjelmien puhdistajakalat! Tuotteen arvoa lisäämään voitte tilata oman 0/4 tai 4/4 värisen taustapahvin (47 x 75 mm).  Vakiona on taustapahvin toisella puolella käyttöohje, mikäli omaa tekstiä ei tilata. Näytönpuhdistajan kokovaihtoehdot: 25 x 25 mm, 30 x 30 mm ja 35 x 35 mm sekä 30 pyöreä. Mikrokuituliinalla voidaan puhdistaa myös kamera, läppäri, MP3-laitteet yms. Joustava ja pehmeä materiaali ei naarmuta tai tahraa. Puhdistuspinta on laadukasta mikrokuitukangasta. Taustapuolen geelipinta kestää käyttöä ja pesua. Kiinnittyy yhä uudelleen esim. puhelimen takakanteen. 4-väripainatuksellinen (vaikka valokuva) mikrokuituinen kännykänpuhdistaja, joka kiinnittyy aina uudelleen kännykkään.Toimitusaika on max 3 viikkoa vedoksesta.

  Lue lisää...
 10. Clic clac peltirasia 45 mm sokeriton minttu avattuna

  Clic clac peltirasia 45 mm sokeriton minttu digipainatus 110664

  0,95 €

  Näppärä ja hauska rasia, joka jää mieleen erikoisen toimintonsa ansiosta: kevyt painallus kannen reunaan tai päälle saa rasian avautumaan ja sulkeutumaan. Maku: sokeriton minttu. Rasian korkeus 16 mm ja paino 12 g. Toimitusaika n. 3 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

  Lue lisää...
 11. Kuivamustekynä kumisella tarttumaosalla isolla värivalikoimalla, väri turkoosi

  Kuivamustekynä kumisella tarttumaosalla isolla värivalikoimalla - myös värisekoitus! 110685

  0,34 €

  Erinomainen kuivamustekynä messuille jakokynäksi! Voit valita tilaukseen myös värivalikoiman! Värivaihtoehdot: keltainen, musta, sininen, turkoosi, punainen, vihreä, vaaleanvihreä, pinkki, oranssi ja violetti. Sininen muste. Kynän koko: halkaisija 1,3 cm ja pituus 14 cm. Toimitusaika on n. 3 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

  Lue lisää...
 12. Auton etuikkunan muotoiltu aurinkosuoja 1-4-värillä logollanne laminoidusta alumiinista

  Auton etuikkunan muotoiltu aurinkosuoja 1-4-värillä logollanne laminoidusta hunajakennorakenteisesta alumiinista 110650

  3,05 €

  Pidä  pysäköity autosi viileänä kesäkuumalla! Hunajakennorakenteinen suoja logolla painettuna auringonkestävällä värillä, suojan koko: 130 x 70 cm. Aurinkosuoja on ikkunan muodon mukaan muotoiltu. Aurinkosuojaa saa silkkiväreillä painettuna (1-4väriä). Painoala: 80 x 50 cm. Kankaan paino 270 g/m2, ja yhden aurinkosuojan paino on n. 240 g.  Aurinkosuojan reunat on kantattu mustalla nauhalla, ja lisänä on kumilenkki, jolla kääritty suoja sidotaan. Nauhan väri on valittavista  lisähinnasta (+ 0,06 €): punainen, keltainen, vihreä tai sininen.  Tuotteisiin on saatavana lisähinnasta ((+0,25 €) muovipussi tai kuitukangaspussi (+ 0,70 €). Kuitukangaspussiin on saatavana myös painatus, kysy tarjousta. Toimitusaika: tuotanto 25 päivää vedoksesta + n. 1 viikko kuljetus. + 10 % pikamaksusta on mahdollista saada 15-20 päivää tuotanto + n. 1 viikko kuljetus.  Rahtikulu lisätään hintaan. 

  Lue lisää...
 13. Web-kameran suojatarra molemmin puolin painetulla taustapahvilla

  Vakoilunestotarra web-kameralle moniväripainettuna 110674

  0,52 €

  Ei enää vakoilua weebkameran kautta!  Kiinnitä webkameran suojus tietokoneesi kameran silmään, ja hakkeroijat eivät näe sinua! Tuote voidaan poistaa ja kiinnittää toistuvasti uudelleen jälkiä jättämättä. Vakoilunestotarran koko on 55x 85 mm. Tarra on kiinnitetty korttiin, jonka molempiin puoliin tulee asiakkaan toivoma moniväripainatus. Tuote on helppo postittaa kirjeessä! Toimitusaika on 4  viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

  Lue lisää...
 14. Teddykarhu hunaja painettuun t-paitaan puettuna

  Teddykarhu t-paidalla logollanne 110687

  3,70 €

  Suloinen, pehmoinen Teddykarhu logollisella t-paidalla. Karhun koko on 12 cm ja materiaali on teddykarvaa, t-paita on puuvillaa. Painatus voidaan tehdä pyllypuolen tuoteselosteeseen tai t-paitaan eteen tai taakse.  Karhun värit: hunaja tai ruskea . Pikku potilaat lääkärikeskuksissa, henkilökunnan jälkikasvun lahja perhepäivässä, yritysten perheasiakkaiden pienokaisille annettava joululahja, hotellin lapsiasiakkaille ja aikuisillekin joululahjaksi - tämä pehmoinen karhu kelpaa moneen tarkoitukseen. Teddykarhu sopii aikuiselle stressileluksikin  oikein hyvin! Toimituksessa nalle ja t-paita ovat erikseen. Toimitusaika on n. 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä. 

   

  Lue lisää...
 15. Puulyijykynä eri värisillä kumipäillä, kumipää sininen

  Puulyijykynä eri värisillä kumipäillä 110689

  0,25 €

  Tuiki tarpeellinen tuote jokaiselle: lyijykynä! Kynän pituus on 19 cm ja paksuus 7 mm. Kumin värivaihtoehdot: musta, punainen, oranssi, vihreä ja sininen. Kynien kärjet ovat teroitetut. Hinta laskettu 1-väripainatukselle. Toimitusaika noin 3 viikkoa hyväksytystä vedoksesta.

  Lue lisää...
 16. Auton etuikkunan talvisuojallaminoidusta, hunajakennorakenteisesta alumiinista

  Auton etuikkunan muotoiltu talvisuoja täysvärisellä logollanne laminoidusta hunajakennorakenteisesta alumiinista 110690

  4,94 €

  Pidä  pysäköidyn autosi etuikkuna kirkkaana lumisateella ja pakkasella! Hunajakennorakenteinen suoja logolla painettuna auringonkestävällä värillä, suojan koko: 130 x 70 cm. Pakkassuoja on etuikkunan mukaan muotoiltu. Ikkunasuoja täysväripainettuna: painoala: 80 x 50 cm tai 130 x 70 cm. Kankaan paino 270 g/m2, ja yhden aurinkosuojan paino on n. 240 g. Kiinnitysnauhan vakioväri on musta, vaihtoehtovärit ovat valittavissa (+ 0,06 €): punainen, keltainen, vihreä tai sininen. Tuotteisiin on saatavana lisähinnasta ((+0,25 €) muovipussi tai kuitukangaspussi (+ 0,70 €). Kuitukangaspussiin on saatavana myös painatus, kysy tarjousta. Toimitusaika: tuotanto 25 päivää vedoksesta + n. 1 viikko kuljetus. + 10 % pikamaksusta on mahdollista saada 15-20 päivää tuotanto + n. 1 viikko kuljetus.  Rahtikulu lisätään hintaan. 

  Lue lisää...
 17. Sherpapeitto Marrakesh 126 x 180 cm, pakattu lahjalaatikkoon

  Sherpapeitto Marrakesh ylellistä marokkalaista tiilikuviota 110698

  39,00 €

  Ylellinen, perinteisellä marokkolaisella tiilikuviolla kuvioitu sherpapeitto korallifleeceä. Peiton koko on 126 x 180 cm. Kosta Linnewäfverin valikoimasta. Sherpapeitto on pakattuna lahjalaatikkoon.  Toimitusaika n. viikko ilman logomerkkausta. Brodeerauksesta perimme eri korvauksen.

  Lue lisää...
 18. Villapeitto 130 x 170 cm hapsuilla Kosta Linnewäfverin valikoimasta, väri harmaa

  Villapeitto 130 x 170 cm hapsuilla Kosta Linnewäfverin valikoimasta 110700

  42,00 €

  Lämmin ja mukava peitto villasekoitetta: 30 % villaa, 55 % akryylia ja 15 % nailonia. Värivaihtoehdot: Beige tai harmma. Villapeite on pakattuna lahjalaatikkoon. Toimitusaika n. viikko ilman logomerkkausta. Brodeerauksesta perimme eri korvauksen.

  Lue lisää...
 19. Auton etuikkunan muotoiltu aurinkosuoja laminoidusta alumiinista

  Auton etuikkunan muotoiltu aurinkosuoja täysvärisellä logollanne laminoidusta hunajakennorakenteisesta alumiinista 110651

  3,90 €

  Pidä  pysäköity autosi viileänä kesäkuumalla! Hunajakennorakenteinen suoja logolla painettuna auringonkestävällä värillä, suojan koko: 130 x 70 cm. Aurinkosuoja on etuikkunan mukaan muotoiltu. Aurinkosuoja täysväripainettuna: painoala: 80 x 50 cm tai 130 x 70 cm. Kankaan paino 270 g/m2, ja yhden aurinkosuojan paino on n. 240 g. Aurinkosuojan reunat on kantattu mustalla nauhalla, ja lisänä on kumilenkki, jolla kääritty suoja sidotaan. Nauhan väri on valittavista  lisähinnasta (+ 0,06 €): punainen, keltainen, vihreä tai sininen.  Tuotteisiin on saatavana lisähinnasta ((+0,25 €) muovipussi tai kuitukangaspussi (+ 0,70 €). Kuitukangaspussiin on saatavana myös painatus, kysy tarjousta. Toimitusaika: tuotanto 25 päivää vedoksesta + n. 1 viikko kuljetus. + 10 % pikamaksusta on mahdollista saada 15-20 päivää tuotanto + n. 1 viikko kuljetus.  Rahtikulu lisätään hintaan. 

  Lue lisää...
 20. Heijastava juoksuvyö läpinäkyvällä puhelintaskulla

  Heijastava juoksuvyö läpinäkyvällä puhelintaskulla 110654

  4,99 €

  Liikkuvalle asiakkaallenne mainio lahja, joka turvaa liikkumista! Erittäin kevyessä vyölaukussa on heijastinnauha, ja materiaali ihoa vasten on miellyttävää, pehmeää mikrokuitua. Vyön väri on fluorikeltainen. Isokin älypuhelin mahtuu hyvin läpinäkyvään taskuun. Sisällä on myös sivutasku, johon saa avaimet ja pienen rahakukkaron. Hihnan pituus on säädettävissä. Koko: 27 x 11 cm. Painoalue eteen 100 x 50 mm. Toimitusaika on n. 3 viikkoa hyväksytystä vedoksesta.

  Lue lisää...

Tuotteet 1 - 20 / 464

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5