Mainoslahjat

Suosituimmat mainoslahjamme:

Heijastimet ovat ylivoimaisesti myydyin tuoteryhmämme. Seuraavana tulevat autoiluun liittyvät tuotteet, erityisesti parkkikiekot. Mainosmakeisemme jatkavat menestystään, ja Fazer ksylitolipurukumi on ylivoimaisesti myydyin mainosmakeisemme. Give away-tuotteiden valikoimamme on valtaisa, sieltä löytyvät urheiluun (omana ryhmänään juomapullot) ja toimistoon sekä kotiin sopivat mainostuotteet. Lapsiakaan emme ole unohtaneet, heidänkin lahjoilleen löytyy lasten lahjojen oma tuoteryhmä. Syksyn yksi suosikkituoteryhmä ovat mainospipomme ja lippiksemme. - Pipoja tilataan erityisesti joululahjoiksi.  Mainoskassiemme valikoima on kattava; sieltä löytyvät kangaskassit, kuitukangas- ja nailonkassit, kokoontaitettavat kassit, rantakassit ja erilaiset reput ja jumppasäkit sekä kylmäkorit ja termoslaukut. Myös seminaarilaukut löytyvät valikoimastamme.

Miksi kannattaa antaa mainoslahjoja?

- mainoslahjojen tärkein tehtävä on liikesuhteiden luominen ja entisten parantaminen

- tarkoin valitut mainoslahjat luovat positiivisia mielikuvia yrityksestänne

- käyttäessään mainoslahjaanne asiakas muistaa yrityksenne

Mikä on mainoslahja?

Mainoslahja on arvoltaan vähäinen ja sellainen, joita yritys jakaa mainostarkoituksessa.

Mitä valintakriteeriä kannattaa käyttää mainoslahjaa valitessa?

Jos yrityksenne on menossa toimialansa messuille, kannattaa miettiä jonkinlaista yhteyttä lahjaan ja toimialaanne: Puutarha-alan lehdet ja yritykset - tulitikut, siemenpussit, ksylitolipurukumi - tuotteet liittyvät puuhun ja puutarhanhoitoon. Metsäalan yritys antaa ksylitolipurukumipakkauksia, puusta tehtyjä patavahteja, tuubipuristimia tai puulyijykyniä. Entä metallialan yritys -  esimerkiksi edullinen, metallinen pullonavaaja-avaimenperä on mieluinen lahja. Lasialan yritys antaa pieniä näytönpuhdistajia ja mikrokuituliinoja jne. Messuilla tarvitaan myös esitteille kassi, ja se on myös kätevä mainosväline logonne kyljessään. Jos osastollanne käy runsaasti väkeä, voi lahjojen antoa rajoittaa: kalliimpia tuotteita jaetaan vain potentiaalisille asiakkaille ohikulkevien napatessa makoisan logokaramellin, tikkarinkaramelliaskin, neliösuklaapalan tai pienen makeispussin mukaansa.

Lahja voi myös liittyä liikuntaan: suosituimpia tuotteitamme ovatkin satulasuojat, jumppasäkit ja urheilupullot. Talvella ja keväällä huulirasvat nousevat suosituksi mainoslahjaksi, syksyllä taas heijastimet ja sadeviitat (hauska sadeviitta pallon sisällä erityisesti!).  Jalkojenhoitaja antaa asiakkailleen kenkälusikan, jossa on hänen yhteystietonsa, kosmetologi antaa taskupeilin, ja toimiston väelle voi viedä viivoittimen, jossa on suurennuslasi. Lääkärikeskus voi jakaa lapsipotilailleen pehmoleluja, kiinteistöalan yritys voi jakaa tiskirättejä, oteliinoja tai vaikka siemenpusseja asiakkailleen/vuokralaisilleen.

Vaalimainonta - heti toimiin, älä odota äänestysnumerotietoa!

Ehdokkaiden kannattaa ajoissa miettiä mainoslahjojen hankkimista potentiaalisia äänestäjiään aktivoimaan. Tuotteilla on yleensä 4 - 5 viikon toimitusaika, joten mainoskohtaan voi jättää valkoisen ympyrän, jonka täyttää käsin äänestysnumerotiedon saavuttua. - Tätä keinoa ovat useat asiakkaamme menestyksekkäästi käyttäneet ja saaneet sen ansiosta pitkän jakoajan mainoslahjoilleen!

Esimerkkejä vaalimainonnan lahjoista: kärrykolikot, tulitikut, neliösuklaapalat, jääskrapat, koivunlehtituoksupussit, logokaramellit ja tiskirätit.

Mainoslahjaverkkokauppa.fi

Y-tunnus: 2950244-2

Osoite: Hautalanmäentie 40, 40950 Muurame

Perustettu 1995, kotisivut vuodesta 1998, verkkokauppa 2010 vuodesta lähtien